• TechnoMagicLand на 2 години

23 юни 2020
    На 23 юни интерактивният детски център за наука и технологии, създаден от ТехноЛогика, отбелязва своя 2-ри рожден ден. За този период той се превърна в любимо място на деца, родители и учители, където винаги можеш да научиш нещо ново за природните науки и технологиите и да се забавляваш и състезаваш с приятели.
    Пълен текст

• ТехноЛогика взе участие в Детския базар на професиите за пета поредна година

28 ноември 2019
    Близо 2000 младежи на възраст от 8 до 16 години се включиха в проведения на 22 и 23 ноември в София Тех Парк „Детски базар на професиите“. И тази година ТехноЛогика направи изживяването незабравимо за любопитните гости като ги посрещна с интерактивен щанд и вълнуващи презентации. Професионалисти от компанията представиха по атрактивен и достъпен начин професиите ГИС специалист, програмист, инженер и специалист по киберсигурност, като включиха в демонстрациите 3D скенер, 3D принтер, както и софтуер за инженерно проектиране, адаптиран за деца.
    Пълен текст

• Децата на ТехноЛогика в ролите на инженер, програмист, ГИС специалист, консултант, търговец и системен инженер

5 ноември 2019
    За 7-ма поредна година в ТехноЛогика се проведе проектът "Гордея се с труда на моите родители", чиято цел е да запознае децата с работата на техните родители и с различните професии, като им покаже, че трудът е ценност и всеки човек е полезен за обществото, независимо какво работи.
    Пълен текст

• ТехноЛогика участва за трети път в "Игри за добрини"

22 окт 2019
    За трета поредна година ТехноЛогика се включи в проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Игри за добрини“. В него отговорни компании се обединяват около добротворчество, съчетано със спорт. ТехноЛогика взе участие в турнирите по футбол и тенис на корт, подкрепяйки каузата „Готови за успех“ на фондация bCause. В нея ученици и студенти, останали без единия или двамата си родители получават стипендии за отличен академичен успех. До избора на кауза се стигна след вътрешно гласуване между служителите на компанията.
    Пълен текст

• Нов български софтуер автоматизира HR процесите на малките и средните предприятия

2 окт 2019
    Новото облачно HR решение на ТехноЛогика е създадено за малките и средни предприятия и е съобразено с българското законодателство. Фирмите с до 250 служители ще получат единна интегрирана система за управление на човешкия капитал, която ще създаде необходимата организация на процесите и ще внесе добри практики при тяхното изпълнение.

• ТехноЛогика се класира на 7-мо място на световно състезание по киберсигурност

13 септ 2019
    Отборът на софтуерната компания ТехноЛогика се класира на 7-мо място в света и на 5-то място в Европа на квалификационния кръг на международното състезание по киберсигурност Global CyberLympics.
    Пълен текст

• „20ТНОВО ЗАЕДНО, ВДЪХНОВЕНИ ЗА ИНОВАЦИИ“ бе мотото на юбилейната Среща на приятелите на ДиТра

12 юни 2019
    20 години след първата Среща екипът на Центъра за 3D решения на ТехноЛогика за пореден път посрещна представители на над 40 компании, за да им предаде вдъхновението, стремежът към иновации и отборния дух, които са заложени в ДНК-то на ДиТра.

Директор Комуникации